free web stats

Multifocaalglazen:

zien vanaf 40 jaar


Vanaf een leeftijd van 40 jaar krijgen de meeste mensen moeite met het zien op nabijafstanden - dit is een natuurlijk proces.


Hoe werkt dit nu? De ooglens verandert van vorm afhankelijk van de afstand van het object waarnaar wordt gekeken. De elasticiteit van de ooglens neemt af naarmate u ouder wordt. Een voorbeeld van de eeste tekenen hiervan is terwijl u leest, houdt u uw boek of krant steeds verder van u af - totdat u uw arm niet verder kunt strekken. In dat geval kan een leesglas voor scherp zicht op een afstand van 40 centimeter een oplossing zijn. In andere gevallen kan bijvoorbeeld een multifocaalglas veel comfortabeler zijn.


Ononderbroken zicht van veraf tot dichtbij

Rodenstock heeft Impression® multifocaalglazen ontwikkeld voor een optimaal zicht. Deze glazen zijn zeer esthetisch en de gezichtsvelden komen dicht bij het natuurlijke zicht.

EyeLT® van Rodenstock

Tot 40% beter zicht op de nabijafstand - beleef een nieuwe dimensie van zien.

Meer >

Impression FreeSign®

Voor de eerste keer is een glas aangepast aan uw persoonlijke kijkbehoeftes en aan uw individuele parameters.

Meer >

Impression® Sport

Hoog kijkcomfort in een sportief design - het multifocaalglas voor actieve brildragers.

Meer >

Impression® Hyperop/Myop

Licht, dun en esthetisch - de oplossing voor hoge min- of plussterktes.

Meer >Hoyalux iD MyStyle®

Hoyalux iD MyStyle, het volledig gepersonaliseerde multifocale brillenglas en is daarmee met recht 'For my eyes only'.

Technologie staat nooit stil. Zo zijn brillenglazen die in het verleden baanbrekend waren, inmiddels alweer ingehaald. Een voorbeeld van een recente innovatie is Hoyalux iD MyStyle. Een volledig nieuw en geavanceerd brillenglasontwerp waar niet alleen uw ogen, maar uw hele persoonlijkheid van profiteert.
Bij het bepalen van het voor u optimale glas wordt namelijk niet alleen rekening gehouden met de gebruikelijke aspecten als de benodigde oogcorrectie en het gekozen montuur.
Ook uw levensstijl en de ervaring met uw vorige brillenglazen zijn bepalend, omdat deze worden meegewogen in de calculatie voor het uiteindelijke brillenglasontwerp.
De resultaten van de calculatie worden samengevat in uw Persoonlijk Kijk Profiel.Hoyalux iD LifeStyle V+®

Stelt u maximale eisen aan uw multifocale bril en wilt u onbelemmerd zicht in alle richtingen? Snel schakelen van dichtbij naar veraf? Geen hinderlijke beeldvertekening bij het traplopen of 'zwevende' beelden bij het opzij kijken? Hoyalux iD LifeStyle V+ is HOYA's nieuwste ontwerp voor multifocale brillenglazen. Dragerstesten, klinische studies en de ervaringen van opticiens hebben bijgedragen aan nieuwe inzichten in de visuele behoeften van hedendaagse brildragers. Toepassing hiervan op het ontwerp van Hoyalux iD LifeStyle V+ zorgt voor maximaal gezichtsveld. In alle richtingen, op elke afstand en zonder hinderlijke vertekeningen.

Ontwerp en realisatie: PROFILOOK