Eikendal Optiek in Wageningen

Eikendal Optiek

Welkom bij Eikendal Optiek, al sinds 1950 een begrip in Wageningen en omstreken.Wij hebben passie voor ons vak, oog voor onze klant en gevoel voor kwaliteit. De optiekwereld is aan veranderingen onderhevig. Wij blijven ons verdiepen in het zien. Onze oogmetingen gaan verder dan de standaard testen. Wij kijken niet alleen wat je ziet, maar ook hoe je de dingen waarneemt. Onze glasleveranciers helpen ons hierbij om het optimale te bereiken voor onze klanten.

Wij hebben een grote collectie monturen van verschillende merken in onze winkel. Deze worden met zorg uitgezocht en gepresenteerd. Ook hebben wij diverse merken zonnebrillen en een ruime keuze aan kinderbrillen.

Het ambacht wordt uitgeoefend in ons slijpatelier. Hier worden met veel kennis en kunde de brillen gemaakt met behulp van de modernste slijpmachine. De controle op de kwaliteit van ons eindproduct is van groot belang. Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt, kom eens een kijkje nemen in de winkel. Wij staan u graag te woord!

ATELIER

Het echte ambacht van opticien komt bij het slijpen van de glazen en de bril draag klaar maken misschien wel het beste naar boven. Het vakmanschap komt tot uiting bij een uitdagende inslijpklus.

Bij Eikendal Optiek worden de glazen sinds 1950 in het eigen atelier ingeslepen en dat staat garant voor een uitstekende kwaliteit en service.