MYSELF ____

DE BESTE VERSIE VAN UZELF
_____

Het dragen van een bril is een vorm van zelfexpressie. En als u denkt dat dit alleen over het montuur gaat, dan heeft u het mis. Ook multifocale brillenglazen kunnen tegenwoordig volledig worden afgestemd op wie u bent.

Uniek uitgevoerd, rekening houdend met uw dagelijkse bezigheden, baan,
persoonlijke behoeften en stijl. Bovendien leven we in een wereld vol digitale schermen, die mede bepaalt welke multifocale glazen voor u het beste zijn.

OP ALLE AFSTANDEN HOYA'S BESTE MULTIFOCAAL

VOORDELEN VAN MAATWERK
____

HOYA speelt hier met de nieuwe MYSELF multifocale glazen naadloos op in. Een volledig geïndividualiseerde oplossing, exact gemeten, berekend en geslepen op basis van uw eigen, unieke kijkgedrag. Vragen over uw levensstijl, ondersteund door een speciaal software programma, dienen als basis voor dit persoonlijke ontwerp.

++ Helder en scherp zicht bij alles wat u doet
++ Soepelere overgang tussen dichtbij en veraf kijken, met minder hoofdbewegingen
++ Altijd stabiel zicht, ook bij gebruik van digitale apparaten zoals laptops en smartphones
++ Minder duizeligheid en draaierigheid met aanzienlijk minder wazige gebieden
++ Veel snellere gewenning

ener00855hoya_business-man
ener00855hoya_watch

EXTRA ONDERSTEUNING WAAR JE BEHOEFTE AAN HEBT
_____

Een bril met MYSELF multifocale glazen ondersteunt het natuurlijke kijkgedrag en geeft uw ogen rust op alle kijkafstanden. U hoeft niet uw hoofd te draaien, maar laat de ogen het werk doen.

MYSELF biedt een aangename ervaring bij het gebruik van digitale apparaten, maar ook tijdens buitenactiviteiten. Door rekening te houden met alle variabelen, die het specifieke karakter van het brillenglas bepalen, berekent een algoritme het optimale ontwerp voor veraf, dichtbij en tussenafstand en combineert deze tot de ideale verdeling over het glas.