LIFESTYLE 3 ____

Premium en persoonlijk
____

De groep 45-plussers is veelzijdiger dan ooit. Werken en reizen veel, sporten fanatiek en omarmen de digitale revolutie. De verschillen onderling zijn echter groot. Dusdanig, dat deze groep al lang niet meer als één groep – met één levensstijl – gezien kan worden. Laat staan dat er sprake zou kunnen zijn van één soort multifocaal brillenglas. 

LIFESTYLE 3 multifocale brillenglazen spelen hier op in. Ze zijn er namelijk in drie designs die precies aansluiten bij de eisen die een bepaalde levensstijl stelt aan het gezichtsvermogen. Een verschil ten opzichte van traditionele multifocale brillenglazen, waar de keuze beperkt is tot één design. Bovendien is LIFESTYLE 3 gebaseerd op de geavanceerde Binocular Harmonization Technology™, voor perfect scherpstellen zonder inspanning. Een eenvoudige manier om te voldoen aan de veranderende eisen die tegenwoordig aan het kijkcomfort worden gesteld.

LIFESTYLE 3i gaat nog een stap verder. Op basis van het door u gekozen montuur en de draagwijze wordt met digitale centreerapparatuur een aantal persoonlijke metingen verricht en verwerkt in het ontwerp van de brillenglazen. Deze extra individualisering zorgt voor een nog nauwkeurigere correctie en een aanzienlijk breder gezichtsveld.

Afgestemd op uw leven
____

Keuze uit 3 designs

LifeStyle 3 Indoor
Een multifocaal glas met de nadruk op dichtbij kijken, lezen en het gebruik van digitale apparaten. Ideaal voor brildragers die veel tijd binnen doorbrengen, die in een kantoor.

LifeStyle 3 Urban
Een dynamisch multifocaal glas met evenveel nadruk op alle zichtzones. Ontworpen voor dynamische brildragers die altijd bezig zijn, maar ook van lezen houden en regelmatig hun mobiele apparaten gebruiken.

LifeStyle 3 Outdoor
Een multifocaal glas met een primaire focus op veraf kijken. De beste keuze voor wie veel tijd buiten doorbrengt en vaak achter het stuur zit. Lezen is niet een favoriete bezigheid.

U profiteert van
____

Een bijzonder nauwkeurige correctie voor een helderder zicht

Perfect en moeiteloos scherpstellen

Een breder gezichtsveld van dichtbij tot veraf, wat ideaal is voor lezen en het gebruik van mobiele apparaten

Een natuurlijk, stabiel zicht bij
beweging
Drie ontwerpen voor uw persoonlijke
behoeftes