SCHIETBRILLEN

Scroll

Knobloch

Winner

Champion

KNOBLOCH

Knobloch K1

Dit topmodel is het resultaat van meer dan 50 jaar doorontwikkeling in schietbrillen. De K1 is voor alle disciplines geschikt. Deze schietbril heeft in een hoogte verstelbare neusbrug (van 35 tot 50 mm hoog) en is leverbaar met kleine (23 mm) of grote glasrandhouder (37 mm). De schietbril is voorzien van krulveren.

Knobloch K1-P

Dit topmodel is gelijk aan de K1 maar deze schietbril is speciaal aangepast aan het pistool schieten. Het instelbereik van de neusbrug is van 30 tot 40 mm, omdat de schietbril bij het pistool schieten niet zo hoog hoort te zitten.

Knobloch K2

Doordat de neusbrug uit het midden is geplaatst, is de K2 bij uitstek geschikt voor geweer en boogschieten met extreme schiethouding. De schietbril is zowel voor rechts- als linkshandige sportschutters
leverbaar en wordt standaard met een 23 mm glasrandhouder geleverd.

Knobloch K4

De Knobloch K4 is een schietbril met een hoofdband met daaraan een glasrandhouder 37 mm en een verstelbare neusbrug. Speciaal geschikt voor sportschutters die de krulveren niet prettig vinden. De K4 biedt een prettig draagcomfort en is in grootte verstelbaar d.m.v. klittenbandsluiting. De binnenkant is afneembaar en kan op 30 graden gewassen worden.
De K4 is ook leverbaar met alleen een afdekplaatje (voor sportschutters die geen glascorrectie nodig hebben).

Knobloch K5

De K5 is een speciale schietbril voor disciplines zoals skeet, gevechtssituaties, precisie pistool competitie en kleiduivenschieten. De neusbrug is in hoogte verstelbaar. Er kunnen eenvoudig diverse kleurfilters op het montuur bevestigd worden.

Knobloch afdekplaatjes

Zijdelinkse plaatjes (rechts afgebeeld) worden gebruikt tegen storende invloeden vanaf de zijkant.
Leverbaar in transparant, wit en zwart.

Knobloch irisdiafragma

Leverbaar in 37 en 23 mm

Knobloch justeerdiafragma

Leverbaar in 37 en 23 mm in de kleur zwart

WINNER

Winner Tradition

Dit is een klassieke schietbril met vele voordelen en geschikt voor alle schietsporten. Licht van gewicht en zeer comfortabel, een speciaal ontworpen frame, de lenshouder is tot op een millimeter nauwkeurig verstelbaar op het frame en de siliconen neusbrug is in hoogte verstelbaar.

Winner Shooting Star II

De Winner Shooting Star II is een bril waarin de optische aanpassingen van het oog optimaal verwerkt kunnen worden. Zowel de normale brilcorrectie als de schietbrilcorrectie kunnen in deze bril worden verwerkt, zelfs de multifocale en bifocale brillenglazen. De bril wordt inclusief een afdekplaatje en een kunststof brillenetui geleverd. Voor de glasrandhouder kan 25 of 35 mm gekozen worden.

Winner Shot

Deze bril is ontwikkeld voor de actieve schietsportdisciplines zoals parcours, steelplates etc. Maar deze bril is ook uitstekend geschikt als schietveiligheidsbril op uw brilcorrectie. Zeer goed te gebruiken bij de jacht, kleiduivenschieten zowel bij trap als skeet. Zelfs biljarters gebruiken deze uitvoering graag omdat het brillenglas flink hoog in de bril gemonteerd zit. De zijdelingse afdek is een must, bij jacht en hagelschieten.

Winner Shooting Star I

Deze bril heeft een geïntegreerde leescorrectie van + 2.25 dpt. Zonodig kan deze door de schietbrilspecialist aangepast worden op uw brilsterkte. Ook hier is de keuzen voor de glasrandhouder voor het schietcorrectieglas 25 of 32 mm. Ook deze bril wordt met een afdekplaatje en etui geleverd.

Winner Colt

Dit is een klassieke schietbril bedoeld voor skeet, gevechtssituaties, precisie pistool competitie en kleiduivenschieten. De grote glazen geven een groot gezichtsveld en worden gebruikt als veiligheidsglazen met polycarbonaat lenzen en als speciaal gekleurde glazen voor contrastverhogende werking.

Winner Jagd – hunting

Deze bril heeft speciale grote glazen voor een groter gezichtsveld. Het frame geeft geen hinder en leidt het richtende oog niet af. Getest door jagers en speciaal aanbevolen voor wijde vlaktes.

CHAMPION

WORLD CHAMPION 4

Klassieke schietbril met een neusbrug die zonder gereedschap in hoogte verstelbaar is.

OLYMPIC CHAMPION

De schietbril voor de sportschutter die hoge eisen stelt. Deze schietbril is geschikt voor geweer en pistool en kan zonder gereedschap op de millimeter nauwkeurig afgesteld worden in horizontale en verticale richting. De schietbril is zeer licht in gewicht en de veren zijn in lengte verstelbaar

OLYMPIC Boogschieten / Geweer

Deze schietbril is geschikt voor extreme schietposities. Ten opzichte van de Olympic-Champion kan de neussteun individueel naar links of rechts verschoven worden uit de vizierlijn.

SUPER OLYMPIC

De schietbril voor de perfectionist. Deze schietbril is de meest doorontwikkelde schietbril met een prachtig design. Elk onderdeel kan zonder gereedschap op de millimeter nauwkeurig worden afgesteld op het gezicht. Het neusstuk kan ten behoeve van extreme schietposities naar links of rechts gepositioneerd worden. De schietbril bestaat uit 92 onderdelen en is ontworpen voor sportschutters die technische perfectie waarderen.

LENS HOUDERS

Leverbaar in 25, 30 en 42 mm

IRISDIAFRAGMA

42 mm voor linker of rechter oog te gebruiken
32 mm voor linker of rechter oog te gebruiken
25 mm voor linker of rechter oog te gebruiken

SHIELDS

Combinatie Shield ISSF
Combinatie Shield met zijklep