MYSTYLE ____

Glashelder in één oogopslag.
_____

MYSTYLE is HOYA’s multifocale maatwerk brillenglas, dat exclusief wordt ontworpen om alle bewegingen die uw ogen moeten maken haarscherp op uw netvlies te krijgen. Samen met u brengen wij uw specifieke kijkwensen in kaart met behulp van speciale apparatuur. De gegevens van de oogmeting, de vorm en draagwijze van uw montuur, uw ervaring met eerdere brillenglazen en uw huidige levensstijl wegen allemaal mee om tot een uniek individueel brillenglas te komen.

Deze maatwerk multifocale brillenglazen sluiten naadloos aan op hoe u de dag doorbrengt. Gerichte vragen over uw dagelijkse activiteiten, ondersteund door een speciaal softwareprogramma, dienen als basis voor het unieke ontwerp van uw MYSTYLE brillenglazen. Heel persoonlijk: een architect die veel auto rijdt heeft nu eenmaal een ander brillenglas nodig dan een eigenares van een boutique die graag wandelt en vaak antiekmarkten bezoekt.

Wat u ook doet, u hebt altijd natuurlijk en stabiel zicht op de momenten die er voor u toe doen. Bijzonder is ook het gemak en de snelheid waarmee u went aan uw nieuwe glazen: MYSTYLE past zich aan u aan, en niet andersom!

U profiteert van
____

Ongeëvenaarde optische scherpte

Perfect en moeiteloos scherpstellen

Uitmuntende diepte waarneming

Een natuurlijk, stabiel zicht